Accommodaties zoeken

Selecteer uw wensen

Extra opties

Uitgebreid zoeken
Accommodatie aanbieden

Bent u eigenaar van een vakantie accommodatie in Nederland of in het buitenland en biedt u deze te huur aan?
Via deze site kunt u uw accommodatie geheel gratis aanbieden.

Accommodatie toevoegen

Accommodaties beheren

E-mail
Wachtwoord

Domaine langs de Loire met 3 gîtes, B&B en minicamping.

Omschrijving gebied
Ons domaine ligt aan de rand van het landelijk gelegen dorpje Gannay sur Loire in het uiterste noorden van de Auvergne op een steenworp afstand van de prachtige regio\\\'s Morvan en Bourgogne.
De mooie en stille omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Voor zowel korte als lange tochten liggen routes voor u klaar. Wilt u niet zelf fietsen meenemen dan kunt u die bij ons huren, wij hebben een aantal fietsen met versnellingen voor u klaar staan. Ook organiseren wij kayak tochten op de mooie Loire. In de hele omgeving zijn er goede vismogelijkheden [Loire, kanaal, vele meren]. Aan de andere zijde van het dorp is het kanaal lateral à la Loire met een gezellig haventje en een klein restaurant. Op een half uur rijden is een groot pretpark/ dierentuin.
Verder zijn er in de omgeving diverse pittoreske stadjes zoals Moulins, Bourbon-Lancy, Decize, Autun en dorpen met vele bezienswaardigheden, historische gebouwen, kastelen, kerken, musea, tuinen etc. Op een half uur rijden ligt de stad Nevers met haar beroemde kathedraal en paleizen. Zeer zeker een bezoek waard zijn Bribracte [een gallische nederzetting] en Fôret de Troncais [het oudste eikenbos van Europa]. Folders, brochures en tips geven wij u met plezier.

 
Omschrijving accommodatie
La Grande Grue
Dit 17e eeuwse huisje is door ons ambachtelijk gerestaureerd waarbij de originele details zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Zo heeft het een mooi eikenhouten gebint en natuurstenen muren. Natuurlijk zit er een moderne badkamer in en een goed geoutilleerde keuken. In de huiskamer staat een grote houtkachel voor de wat killere avonden in voor- en najaar en via openslaande deuren loopt u zo uw tuin in, waar tuinmeubilair en een gemetselde barbecue voor u klaar staan. Er zijn drie slaapvertrekken, Één op de begane grond naast de badkamer en twee op de zolderetage. In elke ruimte kunnen twee personen slapen.
Wilt u met meerderen komen dan kan dat. U kunt bijvoorbeeld kinderen in een tentje op de camping,die op een ander deel van ons terrein ligt, laten slapen of één of meerdere kamers in de voormalige étable huren.
Natuurlijk staat ook voor u het gehele terrein ter beschikking en kunt u bijvoorbeeld een frisse duik in het zwembad nemen of een glaasje drinken onder de lindeboom. Wanneer u een keer geen zin heeft om te koken, eet dan gezellig met ons mee, Trudi verzorgt elke avond een zogenaamde \\\'table d\\\'hôte\\\', waarbij u kunt genieten van de heerlijke streekgerechten. Ook voor een uitgebreid ontbijt zorgen wij graag. Voor meer informatie over de mogelijkheden op ons domaine of in de omgeving verwijzen we u naar onze web site.
 
Locatie accommodatie Locatie accommodatie: Frankrijk - Gannay sur Loire (Auvergne)
Type accommodatie Type accommodatie: Gîte
Maximaal aantal personen Maximaal aantal personen: 6
Aantal slaapkamers Aantal slaapkamers: 1
Prijs per week Prijs vanaf: €125 tot €495 (per week)
 
Foto's accommodatie


Contact gegevens
Telefoonnummer +33-[0]47043490
Email verhuurder email adres
Website bezoeken http://www.domainedubourg.com

Overige informatie
Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Gegevens printen accommodatie Gegevens accommodatie printen
Aantal keer bekeken 2199 keer bekeken