Accommodaties zoeken

Selecteer uw wensen

Extra opties

Uitgebreid zoeken
Accommodatie aanbieden

Bent u eigenaar van een vakantie accommodatie in Nederland of in het buitenland en biedt u deze te huur aan?
Via deze site kunt u uw accommodatie geheel gratis aanbieden.

Accommodatie toevoegen

Accommodaties beheren

E-mail
Wachtwoord

Groot, groen domaine langs de Loire

Omschrijving gebied
De mooie en stille omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Voor zowel korte als lange tochten liggen routes voor u klaar. Wilt u niet zelf fietsen meenemen dan kunt u die bij ons huren, wij hebben een aantal fietsen met versnellingen voor u klaar staan. Ook organiseren wij kayak tochten op de mooie Loire. In de hele omgeving zijn er goede vismogelijkheden [Loire, kanaal, vele meren]. Aan de andere zijde van het dorp is het kanaal lateral à la Loire met een gezellig haventje en een klein restaurant. Op een half uur rijden is een groot pretpark/ dierentuin.
Verder zijn er in de omgeving diverse pittoreske stadjes zoals Moulins, Bourbon-Lancy, Decize, Autun en dorpen met vele bezienswaardigheden, historische gebouwen, kastelen, kerken, musea, tuinen etc. Op een half uur rijden ligt de stad Nevers met haar beroemde kathedraal en paleizen. Zeer zeker een bezoek waard zijn Bribracte [een gallische nederzetting] en Fôret de Troncais [het oudste eikenbos van Europa]. Folders, brochures en tips geven wij u met plezier.
 
Omschrijving accommodatie
In de étable, de voormalige koeienstal zijn drie ruime kamers, alle met douche, toilet en wastafel. Er zijn kamers voor 2, 3 en 4 personen en wanneer nodig zetten we gewoon nog een extra bed of kinderbedje in de kamer erbij. De kamers zijn vernoemd naar de rivieren in de regio; l'Allier, la Besbre en la Rosière. Beneden is uw "huiskamer" hier kunt onderuit op de bank een boekje lezen of naar muziek luisteren, in deze ruimte is ook een compleet uitgeruste keuken hoek met koelkast welke u mag gebruiken samen met de andere kamergasten. 's Ochtends staat hier een uitgebreid ontbijt op u te wachten. Ook fietsers en wandelaars zullen niets te kort komen! Natuurlijk kunt u ook naar buiten, het is heerlijk toeven op onze binnenplaats in de zon, of in de schaduw onder de dikke oude lindeboom.
En verder
Wilt u met meerderen komen dan kan dat. Veel gezelschappen/families maken combinaties van bijvoorbeeld camping/kamers, caravan/vakantiehuis of trekkershut/kamers. Wanneer u een keer geen zin heeft om te koken, eet dan gezellig met ons mee, wij verzorgen een zogenaamde 'table d'hôte', waarbij u op ons overdekte terras kunt genieten van de heerlijke streekgerechten. Vegetarisch, een stevige fietsers/ wandelaars maaltijd we houden er allemaal rekening mee. Ook voor een uitgebreid ontbijt zorgen wij graag.
Natuurlijk staat ook voor u het gehele terrein ter beschikking met o.a. zwembad, terras, speelweide met een hut, zitjes in de zon en in de schaduw, picknicktafels, een piste de petanque, een volleybalveld, een voetbalveldje, een trampoline, zandbak, schommels en een gemetselde barbecue.
's Morgens kunt u vanaf ons domaine naar de bakker lopen [50 meter] om ovenverse croissants, baguettes of banettes te halen. Om de hoek zijn tevens een goede slager/ traiteur, een kleine supermarkt, een cave met heerlijke wijnen, een café met terras en een eetcafé bij de haven.
 
Locatie accommodatie Locatie accommodatie: Frankrijk - Gannay sur Loire (Auvergne)
Type accommodatie Type accommodatie: Bed&Breakfast
Maximaal aantal personen Maximaal aantal personen: 14
Aantal slaapkamers Aantal slaapkamers: 5
Prijs per week Prijs vanaf: €35 tot €70 (per nacht)
 
Foto's accommodatie


Contact gegevens
Telefoonnummer +33 [0]47043490
Email verhuurder email adres
Website bezoeken http://www.domainedubourg.com

Overige informatie
Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Gegevens printen accommodatie Gegevens accommodatie printen
Aantal keer bekeken 1176 keer bekeken
Website beter vindbaar maken op het internet?

Uw vakantieverblijf beter verhuren?
Daar kunnen wij voor zorgen!

Klik hier voor meer info
Vakantiehuizen in Zeeland