Accommodaties zoeken

Selecteer uw wensen

Extra opties

Uitgebreid zoeken
Accommodatie aanbieden

Bent u eigenaar van een vakantie accommodatie in Nederland of in het buitenland en biedt u deze te huur aan?
Via deze site kunt u uw accommodatie geheel gratis aanbieden.

Accommodatie toevoegen

Accommodaties beheren

E-mail
Wachtwoord

Groot sfeervol huis voor (veel) mensen met (veel) kinderen.

Omschrijving gebied
Het huis ligt in de Charollais, een streek in het zuiden van Bourgondië. Dit is minder toeristisch dan bijvoorbeeld de Morvan maar minstens zo mooi.
Zwemmen kun je in verschillende meren of zwembaden in de buurt. De streek biedt verder ruime mogelijkheden voor wandelen, fietsen, skaten, tennissen, paardrijden, quad rijden e.d. Op 5 km afstand bevindt zich een supermarktje dat heel uniek elke dag open is.
 
Omschrijving accommodatie
Nog 2 weken in de zomer (van 2 tot 16 augustus) te huur een ruim, sfeervol en zeer kindvriendelijk huis speciaal geschikt. voor 2 of 3 bevriende gezinnen of een groter gezin Het huis heeft op de begane grond een gezellige keuken met vaatwasser, een badkamer met bad, wasmachine en droger, een wc, een grote woonkamer met open haard en veel spelletjes en speelgoed en een eetkamer met een eettafel voor 16 personen (Naast gewone stoelen zijn er ook drie kinderstoelen aanwezig).
Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers, één blauwe slaapkamer met een hemelbed en een babybedje, één roze kamer met een breder tweepersoonsbed en een kinderbed, één witte kamer met een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een kinderbedje en één gele kamer met drie tweepersoonsbedden. Verder is er nog een gifgroen tussenkamertje met één eenpersoonsbed, een grote douche met een wc en een zeer grote speelzolder met tafeltennistafel en verkleedkist.
Bij het huis is een grote ommuurde tuin waarin naast een aantal fruitbomen en een moestuin ook een kinderbadje en een grote trampoline (met vangnet!) staan. Er is een groot terras met een grote houten tafel en rotan stoelen, dat deels overdekt is door een blauwe regen, zodat je heerlijk in de schaduw met zijn allen kunt eten.
Naast het grote huis staat aan de ene kant een kinderhuis met eigen tuin met een grote konijnenren (konijnen of dergelijken zelf meenemen) en patio met basket. Grotere kinderen vinden het vaak ook leuk om in dat huisje te slapen. Aan de andere kant van het huis is een grote wei aanwezig met twee verschillende klim- en schommeltoestellen en een groot voetbalgoal.
 
Locatie accommodatie Locatie accommodatie: Frankrijk - Ballore (Bourgondië)
Type accommodatie Type accommodatie: Boerderij
Maximaal aantal personen Maximaal aantal personen: 16
Aantal slaapkamers Aantal slaapkamers: 1
Prijs per week Prijs vanaf: €550 tot €750 (per week)
 
Foto's accommodatie

Contact gegevens
Telefoonnummer 070-3465520
Email verhuurder email adres

Overige informatie
Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Gegevens printen accommodatie Gegevens accommodatie printen
Aantal keer bekeken 4269 keer bekeken
Website beter vindbaar maken op het internet?

Uw vakantieverblijf beter verhuren?
Daar kunnen wij voor zorgen!

Klik hier voor meer info
Vakantiehuizen in Zeeland