Accommodaties zoeken

Selecteer uw wensen

Extra opties

Uitgebreid zoeken
Accommodatie aanbieden

Bent u eigenaar van een vakantie accommodatie in Nederland of in het buitenland en biedt u deze te huur aan?
Via deze site kunt u uw accommodatie geheel gratis aanbieden.

Accommodatie toevoegen

Accommodaties beheren

E-mail
Wachtwoord

Yalikavak mooi appartement met zeeuitzicht!!!

Omschrijving gebied
Yalikavak is een plaats waar u de typische middellandse zee sfeer kunt proeven. Eens beroemd om zijn windmolens , vandaag de vooral bekend om de grot waar de middellandse zeehondjes leven en zijn visrestaurantjes. De laatste jaren is Yalikavak uitgegroeid van een klein vissersdorpje tot een levendige maar bescheiden badplaats. Door zijn ligging in een wijdse baai heeft Yalikavak een lange kustlijn met kleine strandjes en vele visrestaurants. Het oude centrum (autovrij) heeft nog de authentieke sfeer van weleer. De nieuwe prestigieuze jachthaven maakt het erg populair bij de Turkse jetset die 's zomers hier hun vakantie doorbrengen. Er is een gezellig centrum met vele restaurants en leuke verschillende winkeltjes. Sinds een paar jaar, een nieuw gebouwde marine voor 420 jachten, met winkeltjes en plaats voor evenementen.
Niet ver van Yalikavak, één van de laatste havens met sponsvissers. Het stadje bewaarde zijn charme met zijn geanimeerd centrum, boetieks, traditionele patisserie, muziekbars en vooral zijn gastvrije inwoners.
De baai is fantastisch met veel animatie rond de haven : café's, bars, restaurants, boetieks. De nieuwe plezierhaven wordt sterk gewaardeerd door de jet-set.
Talrijke gebouwen werden met smaak gerestaureerd ; een oud waterreservoir werd een kleine kunstgalerij en een oude olijfoliefabriek omgevormd tot een open tentoonstellingszaal.
De typische en kleurrijke markt (pazar) vindt plaats elke donderdag. Het is één van de belangrijkste en goedkoopste markten van de streek. De landbouwers van Bodrum, Milas, Yatagan en omgeving komen hier hun groenten, fruit en zelfgemaakte produkten verkopen
 
Omschrijving accommodatie
Yasmin 27 is een prachtige appartement ( 70m2 ) , gelegen op het Hillside Garden Holiday Villa park en heeft een practig uniek zeeuitzicht. Het appartement omvat : 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer met open keuken en terras . Het is comfortabel ingericht en bevindt zich op korte afstand van het strand en het havenstadje Yalikavak (ca. 5km). De badplaats Bodrum, gelegen in een baai die tot de mooiste baaien ter wereld behoort, ligt op ca. 20km afstand. Tegen vergoeding is er een shuttleservice beschikbaar. Het park beschikt over een restaurant, bar, café en supermarkt. Er zijn 8 buiten zwembaden, 3 kinderzwembaden en een verwarmd binnenzwembad waar u gratis gebruik van kunt maken. Tegen betaling is er sauna en sportcentrum. Dagexcursies zijn o.a Dalyan met de koningsgaven en modderbaden (230km) en de beroemde opgravingen van Efeze (250km). Tevens worden in Bodrum verschillende boottochten aangeboden naar de het Griekse eiland Kos.

Nabij gelegen activiteiten:
Diepe overzeese visserij, Visserij, Golf, Paardrijden, Het straal skiën, Het varen, De duik van de scuba-uitrusting, Het zwemmen, Tennis, De sporten van het water, Het surfen van de wind,......

Een uitgebreide map met alle nodige informatie over de activiteiten (locatie activiteiten en eventueel contact telefoonnnummers) en de omgeving ligt klaar in iedere villa.
Kortom, u hoeft niets, maar mocht u iets willen doen of zien, dan hebben wij de voorbereidingen hiervoor getroffen.

 
Locatie accommodatie Locatie accommodatie: Turkije - Yalikavak (Egëische Zee)
Type accommodatie Type accommodatie: Appartement
Maximaal aantal personen Maximaal aantal personen: 6
Aantal slaapkamers Aantal slaapkamers: 2
Prijs per week Prijs vanaf: €360 tot €585 (per week)
 
Foto's accommodatie


Contact gegevens
Telefoonnummer 0090 530 875 43
Email verhuurder email adres
Website bezoeken http://www.heavenofbodrum.com

Overige informatie
Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Gegevens printen accommodatie Gegevens accommodatie printen
Aantal keer bekeken 4454 keer bekeken
Website beter vindbaar maken op het internet?

Uw vakantieverblijf beter verhuren?
Daar kunnen wij voor zorgen!

Klik hier voor meer info
Vakantiehuizen in Zeeland